14 dni do pełnego wglądu

W 30 minut przenosisz plan do linku bez konta.

Jeden plan, trzech klientów i linki wysłane na rozmowie. Jeśli w 14 dni żaden podopieczny nie dokończy treningu — zostajesz na 0 zł. Warunek: wysłałeś link do co najmniej trzech osób na rozmowie.

Wczytuję formularz…